A Magyar Gyermekorvosok Társasága

és a Magyar Tüdőgyógyász Társaság Gyermektüdőgyógyász Szekciójának

56. Konferenciája

2021. november 11-13.

Helyszín

Kölcsey Központ
4026 Debrecen, Hunyadi utca 1-3.

A Kölcsey Központ Kelet-Magyarország 13 000 m2 alapterületű legnagyobb és legmodernebb konferencia-központja. A tervező olyan „mindentudó” házat álmodott meg, amely éppúgy méltó környezet egy szakmai konferencia, mint egy kulturális rendezvény számára, amelyben a terek tetszés szerint összekapcsolhatók vagy éppen szétválaszthatók, miközben a termek a legmagasabb technikai igényeknek is megfelelnek.

A Nagyterem, a szekciótermek, az elegáns Bálterem, a kiállítóterem, a világos előcsarnok és a foyer remek környezetet biztosít bármilyen előadásnak, bálnak, fogadásnak, kiállításnak vagy vásárnak. A 21. századi igényeket kielégítő technikai felszereltség, színvonalas catering-szolgáltatás, étterem, kávézó és drink bár tovább emeli a ház színvonalát.

PARKOLÁS A RENDEZVÉNY HELYSZÍNÉN

A Kölcsey Központ a belvárosban található, könnyen megközelíthető, viszont parkolásra csak fizető parkolókban van lehetőség a környéken.

Amennyiben mégis autóval szeretné megközelíteni a helyszínt, javasoljuk a Kölcsey Központ alatti mélygarázst, ahol a parkolás díja: 400 Ft/óra. Számla igényét a kijáratnál lévő biztonsági őrnek kell jelezni, melyet postán küldenek el a megadott címre.
Alternatív lehetőség a Kölcsey Központtal szemben található Bethlen utcai parkoló, melynek napi díja: 1 500 Ft/szgk/nap.