Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXVIII. Kongresszusa Hotel Eger & Park****

Eger

2020. június 11–13.

Köszöntő

Tisztelt Kolléganők, Tisztelt Kollégák!

            A Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXVIII. Kongresszusára 2020. június 11-13. között Egerben kerül sor. A Kongresszust ezúttal a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ II. Belgyógyászati Osztály Endokrin Részlege rendezi meg ebben a történelmi városban.

            A 2020. évi kongresszusi program kiemelt hangsúllyal törekszik a leggyakoribb endokrin kórképek (pajzsmirigy betegségek, diabetes mellitus, csontbetegségek) mélyebb áttekintésére. A megelőző kongresszusainkhoz képest újítás, hogy Gyakorlati endokrinológia címmel párhuzamos szekciókban továbbképző jellegű előadásokra is sor kerül a fenti témakörökben. Mind a Kongresszus egésze, mind a Gyakorlati endokrinológia előadásai akkreditálás alatt állnak; szakmai kredit pontok lesznek kaphatók.

            Természetesen a szakmai program ezen kívül is gazdag és színes lesz: a radiológiai képalkotás és a kezelés technikai fejlődése éppúgy szerepel, mint az endokrinológiai ellátás gyermekkorból felnőttkorba történő átmenetének kérdései, a hypogonadismus problémái vagy az experimentális endokrinológia újabb eredményei. Mindezen szemelvényeken felül számos mini-szimpózium, poszter bemutató, jeles külföldi előadók részvételével szervezett angol nyelvű blokk, kapcsolódó bejelentett előadások színesítik a programot.

            A sokrétű program alkalmas arra, hogy átadjuk az endokrinológiával kapcsolatos legfrissebb ismereteket endokrinológusoknak, szakorvos-jelölteknek, gyermekgyógyászok-nak, nőgyógyászoknak, belgyógyászoknak, háziorvosoknak, laboratóriumi orvosoknak, PhD hallgatóknak és minden érdeklődőnek.

            A magas szakmai színvonal mellett jó hangulatú rendezvényt szeretnénk szervezni; ehhez a társasági események, a hangulatos város, a híres egri borok adhatnak segítséget!

 A Kongresszus helyszíne a Hotel Eger & Park**** lesz; a négycsillagos szálloda a tudományos programok után a relaxációs lehetőségek széles skáláját biztosítja az ott szállást foglalóknak.

 

Reméljük, aktív részvételével Ön is hozzájárul a Kongresszus sikeréhez!

 Prof. Dr. Tóth Miklós

MEAT elnök

Prof. Dr. Lakatos Péter

programbizottság elnök

Dr. Kovács László PhD.

szervezőbizottság elnök

ONLINE REGISZTRÁCIÓ

(Az online regisztrációs rendszer 2019. november 15. –  2020. június 1. között üzemel.)

Kedvezményes jelentkezési határidő: 2020. április 30.

Szállásfoglalás határideje: 2020. május 08.

Jelentkezési határidő: 2020. június 01.

 

Üzenet a szervezőknek